Auto-Teràpia

Activació de l'ASSISTENT INTERN: Activitat realitzada pel Psicòleg David.

L'assistent intern és una tècnica d'auto-tractament psicològic. Aquesta es basa en l'equilibri que el nostre cos aconsegueix de forma natural i automàtica. És una tècnica que va desenvolupar el Professor Levy i que està dissenyada per activar aquests mecanismes psicològics que permetin la regulació dels nostres sentiments i emocions cap a nosaltres mateixos mitjançant un beneficiós diàleg intern. Doncs, tal i com ens tractem a nosaltres mateixos així tractem als demés.
Concertar hora al telèfon 66-535-10-10 David.
MANRESA: Dilluns, Dimecres i Dijous.
BARCELONA: Dimarts i Divendres.Ampliació de la informació:
La tècnica te en compte els diàlegs que es reprodueixen a dins nostre i moltes vegades no som del tots conscients. Aquests diàlegs poden ser molt positius i permetre el creixement i el canvi o no tant positius i portar-nos cap al malestar i la malaltia. Primer de tot descobrim com son, per passar més tard a canviar-los tenint en compte el respecte per totes les nostres parts de la personalitat. 

És molt important ser conscients i tenir una bona relació amb les nostres facetes internes si volem anar canviant de forma saludable. 

També és molt important tenir un bon diàleg interior, perquè si aquest és positiu i saludable,externament amb les nostres relacions personals podrem fer que siguin més fructíferes per a tots. 

Si teniu interès per provar aquesta auto-teràpia contacteu amb mi al tlf 665351010 o mail: dcmpsico@gmail.com. 
A MANRESA: Dilluns, Dimecres, Dijous 
A BARCELONA: Dimarts i Divendres. 

" la base d'una bona relació és la bona comunicació"